Zweefparasols

Wil je meer allure aan het buitengebeuren geven? Je hebt het tuinmeubilair al bij elkaar gezocht, maar er ontbreekt nog net iets. En dat iets is: een zweefparasol! Zweefparasols zijn er in meerdere vormen en uiteraard ook in verschillende afmetingen en het kleurenassortiment is ook zeer groot. Het is afhankelijk hoe groot je terras is, want een zweefparasol neemt een behoorlijke ruimte in beslag.  In ieder geval je kunt te kust en te keur gaan bij de verschillende tuincentra en winkels, die buitenmeubilair verkopen. Zweefparasols geven een extra tintje aan het terras.

Misschien denk je dat het prijskaartje van zweefparasols niet binnen jouw budget valt, dan heb je het mis.

Er is voor elk budget een zweefparasol te vinden. Wat je niet uit het oog moet verliezen is dat het kopen van een zweefparasol een investering is voor de langere termijn.

Zweefparasols kunnen een vierkante,  een ronde vorm en zelfs de vorm van een driehoek hebben, het is maar waarvoor je kiest en wat het beste bij het terras past.

Wat in ieder geval belangrijk is, is dat het frame een roestwerende behandeling heeft ondergaan. Bij de zweefparasols heb je, afhankelijk van de fabrikant, de mogelijkheid om  een aparte voet te kiezen.